Integritetspolicy

För att skapa en trygg användarupplevelse för dig som kund och besökare på chililovers.nu informeras du här om hur ChiliLovers.nu samlar in och bearbetar data. Vid godkännande av ChiliLovers.nu villkor godkänner du även vår cookies och integritetspolicy.

 

Personuppgifter

  • Genom att handla hos ChiliLovers.nu accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.
  • ChiliLovers.nu är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
  • Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.
  • Vad är en personuppgift?
    En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.
  • Vilka uppgifter lagrar vi?
    För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
  • Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.
  • Rättslig grund
    I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
    Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.
  • Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
    Betalleverantör
  • Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
    De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Payson, Kortbetalning, Swish, Paypal.
  • Fraktbolag
    För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.
    De fraktbolag vi samarbetar med är: Postnord.
  • Tredjepartsleverantlörer
    Vi kan dela med oss av din information till 3:e Partsleverantörer.
    Dessa leverantörer skickar i vissa fall vår produkter direkt från lagret till dig som kund.
    För att kunna säkerhetställa leverans delas din information i vissa fall med dessa leverantörer.
    Tredjepartsleverantörer är Honeypot Garden AB, Biobasiq, samt Peps Butik AB
  • Nyhetsbrev
    Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
    Vi använder Mailchimp för utskick av nyhetsbrev.
  • Rätten till tillgång
    Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
  • Rätt till rättelse
    Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.
  • Rätten att bli glömd
    Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).
  • Ansvarig för dataskydd
    ChiliLovers.nu är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.
  • Så skyddar vi dina personuppgifter
    Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.
    Vi använder Plattformen, Woocommerce, via WordPress.

 

Cookies

ChiliLovers.nu använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på vår webb. Personuppgifter lagras inte i cookies och kan därmed inte spåras till en specifik person. Cookies är väldigt små textfiler som sparas på din hårddisk när du besöker hemsidor. De huvudsakliga syftena för användning av cookies är webbfunktionalitet, webbstatistik och marknadsföring. Vi använder oss av första- och tredjepartcookies.

En del cookies är direkt nödvändiga för sajtens funktionalitet. Dessa håller ordning på dina inställningar och gör din upplevelse smidigare genom att bland annat känna igen din enhet och komma ihåg dina inställningar. Utöver detta används också cookies till att samla in information om varaktigheten av ett besök, besökta sidor eller demografisk information som till exempel ursprung, kön och ålder. Syfte med detta är att möjliggöra för ChiliLovers.nu att analysera webbsidans besök och vidareutveckla sajtens upplevelse.

Information som samlas in via cookies kan komma att delas med nära samarbetspartners för analytiska ändamål.

Du kan välja att stänga av cookies i din webbläsare. Dessa inställningar drabbar dock viss funktionalitet på sajten och vi ber dig vara medveten om att detta kan medföra att sidan inte fungerar korrekt.

 

Vilka cookies använder vi?

ChiliLovers.nu.se Syfte: Används för att hålla ordning på dina inställningar och göra din upplevelse smidigare.

Google Analytics Syfte: Används för att samla in information om hur vår webbsida används. Exempelvis vilka sidor som besöks och hur lång tid en sida besöks. Detta ger oss möjligheten att vidareutveckla användarupplevelsen.

Facebook Syfte: Används för att spåra resultat från annonsering från vårt Facebookkonto.

Instagram: Syfte: Används för att spåra resultat från annonsering från vårt Instagramkonto

Ändringar i Integritetspolicyn

ChiliLovers.nu förbehåller sig rätten att när som helst kunna göra ändringar i Integritetspolicyn som är nödvändiga för att uppfylla lagkrav eller åtgärda störningar. Samtliga ändringar kommer att publiceras i detta dokument.