Midsommarsnaps med Chili, Ingefära och Citron

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Midsommar närmar sig och vad passar bättre än en fräsch snaps till midsommarmaten.
Här gör vi en snabb variant, med Habanero Lemon, ingefära och citron som bara behöver stå ett par dagar för att bli bra.
Denna ger dig en riktigt fräsch sommarsmak med lite bett i eftersmaken.

 

 

Du behöver

  • 1 Habanero lemon, delad på längden (eller valfri Chilisort)
  • 2 msk strimlad färsk ingefära eller inlagd ingefära
  • 0,5 citron, i klyftor
  • 0,5 dl råsocker
  • 70 cl brännvin special

Gör så här:

  • Lägg chili, Ingefära, citron och socker i en burk.
  • Häll i en 1/3 av brännvinet.
  • Låt blandningen stå i 2-4 dagar.
  • Sila av brännvinet.
  • Späd blandningen med det resterande brännvinet till önskad smak.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Julklappstips

Snaps of Satan

59.00 kr
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

En tanke om “Midsommarsnaps med Chili, Ingefära och Citron

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.